Γερμανικά στη Σκύδρα
Εγγραφές 2018 - 2019, Εκπτώσεις διδάκτρων

Εκπτώσεις διδάκτρων

Το εκπαιδευτήριο θέλει να είναι πάντα κοντά στους σπουδαστές του αλλά και στις οικογένειες που το στηρίζουν. Για αυτό το λόγο προχωράει σε περαιτέρω αύξηση του ποσοστού των εκπτώσεων στις ήδη χαμηλότερες τιμές της αγοράς , καθώς και θεσπίζοντας και μια νέα εκπτωτική προσφορά.

Εκτός της έκπτωσης ύψους 10% εφάπαξ πληρωμής των διδάκτρων, προχωράμε σε αύξηση της έκπτωσης από 10% σε 20% στα δίδακτρα ταυτόχρονης φοίτησης αδερφών. Επίσης προσφέρει 10% έκπτωση στα δίδακτρα αδερφών ετερόχρονης φοίτησης.
Αφουγγράζοντας τις ανάγκες της κοινωνίας μας δεν θέλουμε να στερήσουμε από κανένα παιδί το δικαίωμα εκμάθησης της γερμανικής γλώσσας για αυτό και θεσπίσαμε προσφορά έκπτωσης ύψους 10% λόγω χιλιομετρικής απόστασης με έδρα κατοικίας εκτός της πόλης της Σκύδρας για όλους, νέους αλλά και παλιούς σπουδαστές μας.
Επίσης οι μαθητές που παρακολουθούν έστω και έναν τετράμηνο κύκλο σπουδών στην Ακαδημία Ρομποτικής Σκύδρας κερδίζουν έκπτωση 20% στα δίδακτρα γερμανικών ολόκληρης χρονιάς.

Το σύνολο των εκπτώσεων διαμορφώνεται ως εξής;

  1. Έκπτωση ύψους 10% στα δίδακτρα ολόκληρης χρονιάς λόγω εφάπαξ πληρωμής
  2. Έκπτωση 20% στα δίδακτρα ολόκληρης χρονιάς λόγω ταυτόχρονης φοίτησης αδερφών
  3. Έκπτωση 10% στα δίδακτρα ολόκληρης χρονιάς λόγω ετερόχρονης φοίτησης αδερφών
  4. Έκπτωση 20% στα δίδακτρα ολόκληρης χρονιάς λόγω ταυτόχρονης παρακολούθησης απο τον ίδιο μαθητή ενός κύκλου σπουδών στην Ακαδημία Ρομποτικής Σκύδρας
  5. Έκπτωση 10% στα δίδακτρα ολόκληρης χρονιάς λόγω χιλιομετρικής απόστασης(Ισχύει γαι σπουδαστές από τα περίχωρα της Σκύδρας, Ριζό, Αρσένι, Πετριά ,Καλή ,Προφήτης Ηλίας, Μάνδαλο, Άνυδρο, Λιποχώρι, Καλύβια, Μαυροβούνι, Ριζάρι, Σεβαστιανά, Άσπρο , Λιπαρό, Καλίπολη,Σανδάλι, Δάφνη, Λουτροχώρι, Πλεύρωμα, Νέα ζωή/μετα απο προσκόμιση οποιασδήποτε βεβαίωσης εντοπιότητας)
Σημαντικό:
Συνδυαστικές εκπτώσεις προσφοράς γίνονται αποδεκτές αρκει αθροιστικά να μην ξεπερνάνε το 30%
Οι εκπτώσεις δεν ισχύουν στα ιδιαίτερα μαθήματα.

Διαβάστε συναφή άρθρα :