Επιτυχίες εξετάσεων - Φροντιστήριο Γερμανικών - Τζαβέλας Αθανάσιος
Επιτυχίες εξετάσεων

Μια ιστορία επιτυχίας

Το εκπαιδευτήριό μας θα ήθελε να συγχαρεί τον μαθητή Αναστάσιο Κωστίκα για την μεγάλη του επιτυχία σε πολλαπλά επίπεδα.

Ως Ιατρός στο επάγγελμα είχε βάλει στόχο μετά από τις σπουδές του να μεταναστεύσει και να αποκτήσει μια θέση εργασίας σε δημόσιο νοσοκομείο της Γερμανίας.

Το πρώτο βήμα σε αυτό το εγχείρημά του ήταν το 2017 η κατάκτηση της γερμανικής γλώσσας επιπέδου Β2 το οποίο κατάφερε σε μόλις 6 μήνες.

Με αυτό το πτυχίο στα χέρια του και οπλισμένος με όνειρα και προσδοκίες μεγάλες, μετανάστευσε στη Γερμανία όπου δεν σταμάτησε στιγμή να περνάει συνεντεύξεις δουλείας και να διευρύνει τις γνώσεις του πάνω στην ορολογία της Ιατρικής.

Έναν χρόνο μετά έρχεται η απόλυτη δικαίωση του. Καταφέρνει να περάσει το λεγόμενο την "Fachsprachprüfung" (εξέταση ορολογίας) του ομόσπονδου κρατιδίου της Βαυαρίας. Μια από της πιο αυστηρές διαδικασίες επιλογής του Ιατρικού προσωπικού της Γερμανίας αποκομίζοντας και εγκωμιαστικά σχόλια από τους εξεταστές του και αποκτώντας έτσι την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Κύριε Κωστίκα δεν εχετε διαφορά απο εμάς

Τώρα εργάζεται σε δημόσιο Νοσοκομείο της Γερμανίας.

Το εκπαιδευτήριο θα συνεχίσει να παρακολουθεί την σταδιοδρομία του και του εύχεται καλή δύναμη για τους επόμενους στόχους του . Και πάλι συγχαρητήρια Τάσο η επιμονή σου στους στόχους σου και η πειθαρχία σου με άφηναν πάντα έκπληκτο.

Approbationsurkunde - Anastasios Kostikas

Διαβάστε συναφή άρθρα :