Ποιοτικά Χαρακτηρηστικά

...

Ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα. Πενταμελή τμήματα όλων των βαθμίδων, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο σωστό διαχωρισμό των μαθητών, ανάλογα με την ηλικία τους και το γνωστικό τους επίπεδο (μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες). Οι μαθησιακοί στόχοι και το περιεχόμενο αυτών των τμημάτων ακολουθούν τις αρχές του Κοινού Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς Α1,A2,B1,B2,C1,C2.

Ειδικά Τμήματα

Προσφέρουμε τα εξής ειδικά τμήματα:

Σε αυτό το τμήμα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι ενδιαφέρονται να δώσουν τα Γερμανικά ως μάθημα σε επίπεδο Πανελληνίων Εξετάσεων. Στο μάθημα προετοιμάζονται οι μαθητές και οι μαθήτριες για την επικείμενη εξέταση δουλεύοντας ακριβώς πάνω στο φορμάτ των συγκεκριμένων εξετάσεων, δηλαδή οι στόχοι του μαθήματος είναι η ανάπτυξη της κατανόησης και της παραγωγής γραπτού λόγου, καθώς και η εξάσκηση της γλωσσικής επίγνωσης (ορθή χρήση της γραμματικής, του συντακτικού και του λεξιλογίου ανάλογα με την περίσταση).

Σημαντικό:

Για να συμμετάσχει κάποιος στο συγκεκριμένο τμήμα πρέπει να έχει γνώσεις επιπέδου Β1.

Παρέχουμε την δυνατότητα ιδιαιτέρων μαθημάτων για όσους προτιμούν αυτού του είδους εκπαίδευσης.

Αυτά τα τμήματα απευθύνονται σε ενήλικες και φοιτητές, οι οποίοι θέλουν σε σύντομο χρονικό διάστημα 1-2 χρόνων, ανάλογα από την αφετηρία του μαθητή (αρχάριος/με μέτρια γνώση της γλώσσας/προχωρημένος) να κατακτήσουν απλά τις γνώσεις ή και την πιστοποίηση κάποιου επιπέδου γλωσσομάθειας (Α1, Α2, Β1, Β2, Γ1, Γ2).

Αυτά τα τμήματα είναι περίπου 3μηνης διάρκειας και ξεκινούν κάθε Σεπτέμβριο και κάθε Ιανουάριο και κάθε Ιούνιο. Στο πρώτο 50ωρο πρόγραμμα οι μαθητές και οι μαθήτριες κατακτούν το επίπεδο Α1.1. Ο στόχος του προγράμματος είναι να μπορέσουν οι μαθητές μέσα σε 50 ώρες να μάθουν όλα όσα χρειάζονται για το πρώτο χρονικό διάστημα σε μια γερμανόφωνη χώρα (π.χ. πως να συστηθούν, να εξυπηρετηθούν στο Σούπερ Μάρκετ ή σε κάποιο κατάστημα, να ζητήσουν οδηγίες για κάποιο προορισμό κτλ.). Στο δεύτερο 50ωρο πρόγραμμα οι μαθητές κατακτούν το επίπεδο Α1.2., ολοκληρώνοντας έτσι όλη την ύλη του επιπέδου Α1.

Σύγχρονος χώρος εκπαίδευσης

...

Οι χώροι μας είναι εξοπλισμένοι με τεχνολογικά μέσα υψηλής τεχνολογίας παρέχοντας πρόσβαση στο ιντερνέτ, υπολογιστές, web Camera, ηχοσύστημα υψηλής ποιότητας, μηχανάκι ηλεκτρονικών πληρωμών, προτζέκτορα ,κλιματισμό και διαδραστικό πίνακα. Η διδασκαλία γίνεται με την χρήση διαδραστικού πίνακα υψηλής τεχνολογίας SmartBoard, o οποίος παρουσιάζει κάθε εκπαιδευτική πηγή με ένα ιδιαίτερα ελκυστικό τρόπο και κάνει την εκπαίδευση πιο διασκεδαστική, τόσο για τους εκπαιδευόμενους όσο και για τους εκπαιδευτές, με χρήση περισσότερων και μεγαλύτερης ποικιλίας μέσων εκπαίδευσης. Αισθητικά προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον που να παρέχει κίνητρα για μάθηση.

Οι χώροι μας

"e-Learning"

...

Παρακολούθηση μαθήματος μέσω web cameras . Δυνατότητα παρακολούθησης απευθείας αναμετάδοση του μαθήματος μέσα από μια υψηλής ευκρίνειας κάμερας και την χρήση δυο στερεοφωνικών μικροφώνων. Η ποιότητα αναμετάδοσης είναι ποιοτική και δίνει την αίσθηση πως είσαι ισότιμο μέλος του τμήματος χωρίς καθυστερήσεις.

Χρήση της πλατφόρμας "edu4schools"

Η πλατφόρμα edu4Schools, είναι η μια διαδικτυακή πλατφόρμα για την αποτελεσματική διαχείριση του εκπαιδευτήριου. Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιήσουν το 4Schools από το σπίτι ή το γραφείο τους, για να ελέγξουν και να ενημερωθούν για την πρόοδο των παιδιών τους. Οι μαθητές μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, για να ενισχύσουν δημιουργικά τη διαδικασία της μάθησης, έχοντας πρόσβαση εκπαιδευτικό υλικό αλλά και σε προσωπικά εκπαιδευτικά portfolios και reports. Το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι συνεργάτες σας μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, για να επικοινωνήσουν με το σχολείο και τους μαθητές, να αναθέσουν εργασίες, να διαχειριστούν δεδομένα και να πραγματοποιήσουν εργασίες.

Δανειστική βιβλιοθήκη

Παρέχουμε στους μαθητές μας μια πληθώρα από γερμανόφωνες ταινίες, γερμανικά παραμύθια και γερμανική λογοτεχνία για όλα τα επίπεδα γλωσσομάθειας ελεύθερα προς ενοικίαση οποιαδήποτε στιγμή.

Προσιτές τιμές

Κρατάμε σταθερές τις τιμές μας από το 2010 καθώς αφουγκραζόμαστε τις οικογενειακές ανάγκες κρατώντας παράλληλα την ποιότητα του μαθήματος υψηλή. Παρέχουμε 10% έκπτωση των διδάκτρων φοίτησης σε αδέρφια και επιπλέον 10% έκπτωση σε περίπτωση εφάπαξ πληρωμή των διδάκτρων όλης της χρονιάς.

Εγγύηση ποιότητας

Ο χώρος μας εναρμονίζεται πλήρως με όσα προβλέπονται από τη νομοθεσία για την ασφάλεια των μαθητών μας. Κατέχει άδεια λειτουργίας από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π , με πιστοποιητικό πυρασφαλείας από την πυροσβεστική και βεβαιώσεις στατικής επάρκειας του κτιρίου από δυο ξεχωριστούς μηχανολόγους μηχανικούς.