Ακαδημία Ρομποτικής Σκύδρας
Εκπαιδευτική Ρομποτική

Προγράμματα Ρομποτικής - Τιμές

Κατηγορία Junior
 1. Junior Robotics

  Όλα τα παιδιά ξεκινούν από το Junior Robotics που είναι το πρόγραμμα που εισάγει τους μαθητές στον κόσμο της ρομποτικής, του προγραμματισμού και της φυσικής. Πραγματοποιείται έτσι μια πρώτη επαφή με τον κόσμο της ρομποτικής και του STEM. Οι μαθητές θα κατασκευάσουν απλές και ποικίλες ρομποτικές μηχανές. Θα αναπτύξουν με αυτόν τον τρόπο κατασκευαστικές δεξιότητες και θα αποκτήσουν βασικές έννοιες από τον κόσμο των φυσικών επιστημών και του προγραμματισμού. Τα μαθήματα γίνονται με χρήση WeDo1.

 2. Junior Mechanics

  Τα παιδιά κάνουν το Junior Mechanics που εμβαθύνει ακόμα περισσότερο στην μηχανική και τη φυσική. Δημιουργία και έρευνα μηχανικών μοντέλων. Θα μελετήσουν την αποδοτικότητα του μοχλού, της τροχαλίας και θα πειραματιστούν με τα γρανάζια. Μέσα από βιωματικές δραστηριότητες θα εμπλουτίσουν το λεξιλόγιο τους με όρους μηχανικής και φυσικής. Τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με νέους τρόπους προγραμματισμού και με την χρήση tablets. Τα μαθήματα γίνονται με την χρήση WeDo2.

Κατηγορία Robot
 1. Robot Beginner

  Τα παιδιά κάνουν το πρόγραμμα Robot Beginner κατά το οποίο εξοικειώνονται με το ev3 καθώς έχει αρκετά πιο σύνθετα δομικά στοιχεία. Πραγματοποιείται επίσης εισαγωγή στον προγραμματισμό, εξοικείωση με το περιβάλλον του προγραμματισμού και εκμάθηση των βασικών δομών προγραμματισμού. Το Robot Beginner θεωρείται ο βασικότερος κύκλος σπουδών του προγράμματος.

 2. Robot Intermediate

  Οι μαθητές σε αυτό το επίπεδο θα αναπτύξουν ότι έχουν μάθει στον κύκλο αρχαρίων και θα κάνουν το ρομπότ περισσότερο ευφυές. Θα εμβαθύνουν την κατανόηση και την πρακτική τους στην προηγμένη ρομποτική και τις έννοιες του προγραμματισμού.

 3. Robot Mechanics

  Οι κατασκευές και τα σενάρια μαθήματος θα δίνουν έμφαση στη μηχανική. Οι μαθητές θα δημιουργούν ρομποτικές κατασκευές με περισσότερες δυνατότητες. Η δύναμη των κινητήρων, η ταχύτητα και η ισορροπία των κατασκευών θα βελτιστοποιούνται με μηχανικό τρόπο. Τα παιδιά θα αποκτήσουν μεγαλύτερη εξοικείωση με τα δομικά στοιχεία.

Τιμές

Κατηγορία Junior

Τα προγράμματα Junior κοστίζουν 50 Ευρώ ανά μήνα και οι φοίτηση είναι τετράμηνη. Ο κάθε κύκλος αποτελείται απο 12 δίωρα μαθήματα

Τιμές

Κατηγορία Robot

Τα προγράμματα Junior κοστίζουν 50 Ευρώ ανά μήνα και οι φοίτηση είναι τετράμηνη. Ο κάθε κύκλος αποτελείται απο 12 δίωρα μαθήματα

Κέρδος

Έκπτωση στα δίδακτρα

Με την συμμετοχή σε οποιονδήποτε κύκλο σπουδών κερδίζετε 20% έκπτωση στα δίδακτρα γερμανικών ολόκληρης της χρονιάς

Διαβάστε συναφή άρθρα :